Bezig met laden

Geboren

Om 06:45 werd je mama wakker omdat de vliezen waren gebroken. Na overleg met de verloskundige zijn wij naar het UMCG gereden. Er is een CTG gemaakt en de gynacoloog constateerde inderdaad dat de vliezen waren gebroken. Omdat er nog geen weeën waren mochten we eerst weer naar huis toe. Mochten er binnen 24 uur geen weeën komen, dan zou je mama ingeleid gaan worden. 

Rond 14:00 kreeg mama hevig krampen in de buik. Ze had geen idee dat dit weeën waren. Ze bleeef een meer dan een uur lang door het huis heen lopen. Papa heeft uiteindelijk het ziekenhuis gebeld. We moesten gelijk komen. Helaas zat het verkeer een beetje tegen en stonden we in de file en moesten we voor de brug wachten.

Rond 15:45 kwamen we aan in het UMCG net tussen de wisselingen van de diensten. De weeën waren iets afgezwakt, maar kwamen zodra mama op de verloskamer was weer terug. Om 17:45 kwamen de persweeën en om 18:33 ben je geboren en heb je bij mama op de borst gelegen. Papa heeft de navelstreng doorgeknipt. 

Papa is samen met de arts meegeweest en ze hebben je helemaal bekeken. Je mocht nog even bij mama kijken voordat je naar de IC moest.

3 jaar

Je bent nu 3 jaar. 3 jaar verder en het lijkt er eindelijk op dat je geholpen gaat worden.. je krijgt medicatie, ct scan en waarschijnlijk wel een operatie.. je bent nog klein maar ook zo sterk. We hebben er alle vertrouwen in en dat we volgend jaar weer andere verhalen kunnen vertellen.

controle bezoek

Open hart operatie

Een hartafwijking