Bezig met laden

Twee keer geprikt

Eerst in mijn hiel geprikt. Daarna moest het nog een keer in mijn vinger.,

Weer voor controle

Vandaag zijn we voor controle geweest, en ze waren heel goed tevreden over hem.

Hij had er nu wel meer moeite er mee dan anders, waar we waren nu ook met zn 2tjes en van mij mag hij daaar altijd spelen, en van monica blijkbaar dus niet.

Weer naar huis!

Strakjes als de echo en de ecg (hartfilmpje) goed zijn mag ik weer lekker met mijn mamma en baba mee naar huis naar mijn grote broer en zus. 

Mamma heeft vanacht bij mij geslapen en dat vond ik toch wel heel fijn want ik zit nu in een fase waarbij ik een beetje eenkennig ben en gewoon super graag bij mijn mamma wilt zijn.

De hartkatheterisatie is goed gegaan! Jeej! Alleen op de uitslaapkamer kreeg ik nog een nabloeding en dat was niet zo leuk want nu werd ik weer in slaap gebracht omdat ze zo “hard” moesten duwen in mijn lies om de bloeding te stoppen en dat voelde niet zo fijn! Gelukkig lukte het cardioloog/ kinderarts dokter van de Berg om de bloeding te stoppen.

De echo en ecg zijn goed dus ik mag weer naar huis en hoef pas eind oktober weer terug!

Hartkatheterisatie nummer 4

Voor het eerst schrijft mamma hier, online, wat fijn!

Vandaag ben ik precies 9 maanden, 9 maanden geleden ben ik hier geboren in het Sophia kinderziekenhuis en nu 9 maanden later onderga ik mijn 4de hartkatheterisatie. Want wat mamma al vermoede en aan mij merkte en ook de klachten herkende van de vorige keren zit er weer een vernauwing en dit keer zelfs 2! Dus vandaag wordt dit verholpen en dan mag ik hopelijk morgen weer mee naar huis! Want thuis is zoveel malen leuker en fijner. 

Cardioloog

Vandaag moet ik weer op controle komen. En wat heb ik het goed gedaan, niet geschreeuwd. Ik heb juist heel goed mee geholpen. En met de echo ben ik heel stil gaan liggen, en heb ik goed mijn fles leeg gedronken.

En mama heeft vandaag iets nieuws gekregen een TikkieRing.

De eerste bedeltjes zitten er ook al aan