Bezig met laden

ziek

Ik 

ben ziek maar ik doe nog wel leuke dingen. Ik wil wel naar buiten maar als ik echt koorts heb dan mag ik niet naar buiten.Ik heb met een vriendje afgesproken maar ik heb hoofdpijn en buikpijn.  Ik kan wel op de DS en de tablet.

huis

Ik ben naar de opening van de kapperszaak bij mijn oma geweest. Dat was heel leuk ik ga daar graag heen. Een tip voor de mensen die een kind hebben met een hartaandoening en een tikkiering hebben. Vertel met de tikkiering wat er is gebeurd. Dat helpt mij wel en ik kan het beter verwerken en aan mensen  vertellen.

De Tikkiering in ontvangst genomen

Na 5 jaar de tikkie ring gekregen, en bijna alle bedels hangen er al aan! Iedereen die dit leest begrijpt dus wel dat ik al heel veel meegemaakt heb!! Gelukkig staan er nu geen hartoperaties meer gepland… We gaan nu hard werken aan het verwerken van alles… Daarbij kunnen we het eiland van Rapatiki goed gebruiken. 

Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met andere kinderen die een aangeboren hartafwijking hebben… 

 

De reis is begonnen

Lieve Juup, 


De grote vakantie is bijna begonnen. Veel kindjes gaan met hun papa en mama op vakantie. 
Naar Frankrijk, Spanje, Amerika of ze blijven met de caravan in Nederland. 
Wij gaan wat anders doen. Wij gaan met zn drietjes en Kapitein Kris een grote reis maken, die niemand anders maakt. Wij gaan een reis maken over het eiland Rapatiki! We zullen veel mee gaan maken deze reis, vandaar de dat we nog even met zn drietjes de kaart van dit eiland goed bestuderen! Hopelijk zullen we met zn drietjes bij het mooie klavertje vier komen, wat betekent dat we de laatste afspraak zullen hebben bij de cardioloog!

 

 

En eindelijk ook online geregistreerd