Bezig met laden

De operatie van Maas

Ik wil hierover vertellen dat ik het heel raar vond dat ik er niks van merkte van dat ze mijn hart opensneden. Ik heb wel gemerkt dat ik daarnaartoe ging. Jullie hadden allemaal een gek kapje op je mond. En dat jij er ook bij was en papa ook. Dat het niet bij dokter Blank was. 

in de operatiekamer moest ik op een bed liggen en ik kreeg een kapje op waardoor ik ging slapen. En toen merkte ik er niets van dat zij mijn buik, mijn borst, opensneden. Toen ik wakker werd toen kreeg ik een tikkie. Ik wist niet meer dat ik frietjes kreeg op bed, dat vertelde mama mij. Dat was het. 

Hartkatheterisatie nummer 4

Voor het eerst schrijft mamma hier, online, wat fijn!

Vandaag ben ik precies 9 maanden, 9 maanden geleden ben ik hier geboren in het Sophia kinderziekenhuis en nu 9 maanden later onderga ik mijn 4de hartkatheterisatie. Want wat mamma al vermoede en aan mij merkte en ook de klachten herkende van de vorige keren zit er weer een vernauwing en dit keer zelfs 2! Dus vandaag wordt dit verholpen en dan mag ik hopelijk morgen weer mee naar huis! Want thuis is zoveel malen leuker en fijner. 

De Tikkiering in ontvangst genomen

Na 5 jaar de tikkie ring gekregen, en bijna alle bedels hangen er al aan! Iedereen die dit leest begrijpt dus wel dat ik al heel veel meegemaakt heb!! Gelukkig staan er nu geen hartoperaties meer gepland… We gaan nu hard werken aan het verwerken van alles… Daarbij kunnen we het eiland van Rapatiki goed gebruiken. 

Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met andere kinderen die een aangeboren hartafwijking hebben… 

 

Controle

Jaarlijkse controle!

Hallo allemaal, 

ik heb mijn jaarlijkse controle weer gehad, en alles is stabiel gebleven! Wat een geluk…

tot een volgende keer!

groetjes Norah