Bezig met laden

Twee keer geprikt

Eerst in mijn hiel geprikt. Daarna moest het nog een keer in mijn vinger.,

Hartkatheterisatie nummer 4

Voor het eerst schrijft mamma hier, online, wat fijn!

Vandaag ben ik precies 9 maanden, 9 maanden geleden ben ik hier geboren in het Sophia kinderziekenhuis en nu 9 maanden later onderga ik mijn 4de hartkatheterisatie. Want wat mamma al vermoede en aan mij merkte en ook de klachten herkende van de vorige keren zit er weer een vernauwing en dit keer zelfs 2! Dus vandaag wordt dit verholpen en dan mag ik hopelijk morgen weer mee naar huis! Want thuis is zoveel malen leuker en fijner. 

Bloedprik (10maande

Ek het vandag vir bloed opname gegaan. Ek het wel gehuil maar nie so baie nie. Mamma en pappa het my gereël afgelei terwyl die dokter my bloed geprik het.

De Tikkiering in ontvangst genomen

Na 5 jaar de tikkie ring gekregen, en bijna alle bedels hangen er al aan! Iedereen die dit leest begrijpt dus wel dat ik al heel veel meegemaakt heb!! Gelukkig staan er nu geen hartoperaties meer gepland… We gaan nu hard werken aan het verwerken van alles… Daarbij kunnen we het eiland van Rapatiki goed gebruiken. 

Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met andere kinderen die een aangeboren hartafwijking hebben… 

 

Voorbereidingsmiddag

Hallo allemaal,

ik vind het een beetje zonder, dat ik eerst nu de Tikkiering heb gekregen. Ik ben nu 11 jaar oud en sinds mijn tweede verjaardag onder controle in het AMC (holter, inspanningstest, echo, MRI-onderzoek enzv.). Voor alle onderzoeken in het verleden heb ik een Boektikkie gekregen. Nu is het zover, mijn aangeboren hartafwijking (Morbus Ebstein) is heel erg geworden en een eerste operatie (hartkatherisatie met ablatie) staat gepland. Ik ben er echt bang voor, maar nou, het moet gebeuren, anders ga ik dood!