Bezig met laden

Cardiologie

Hallo ik ben voor het eerst een online logboek aan het bijhouden .Ik heb twee dagen geleden de uitslag van de holter gekregen . Ik heb trouwens ook een hartafwijking in het speciaal een hartblok. Dat is dat je hart niet goed kan en wil communiceren met twee delen. Nou de uitslag was niet leuk ik moet waarschijnlijk een pacemaker mijn cardioloog moet het overleggen met een professor . Vrijdag wordt mijn moeder gebeld voor de uitslag . Ik vind het heel spannend ! Ik kreeg wel de startersset van de Tikkies ik had al wel wat Tikkies aan een sleutelhanger vandaar dat er zo veel onder dit bericht staan. 

 

 

Groetjes Sophia

Inspanningstest

Ik was in het ziekenhuis voor een inspaningstest. Ik haalde 101 watt.

Ik vond het leuk want je kunt fietsen en niet leuk omdat je in het ziekenhuis bent. Ik kreeg een zonnetje omdat ik het goed had gedaan.

Inspanningstest en MRI scan

Ik heb vandaag een inspanningstest gehad. Ik moest op een fiets zitten en fietsen. De cardioloog hield in de gaten hoe mijn conditie is en hoe mijn hart is tijdens de inspanningstest. Mijn hart houdt zich goed. Wel loopt mijn bloeddruk snel en te hoog op tot bijna 200. Ik krijg ook nog een 24-uurs bloeddrukmeting. Daarna ga ik met mama eten en drinken. 

Daarna ga ik naar het UMC, dat is het grote mensen ziekenhuis. En daar krijg ik een infuus en ik moet heel stil liggen in een grote buis. Het geluid is heel hard en er piept van alles, dat is de MRI scan. Ik krijg een diploma van de dokter en een ijsje van mama en daarna gaan weer naar huis. 

inspanningstest

Inspanningstest

Hallo allemaal,

Vandaag moest ik naar het ziekenhuis voor een inspanningstest. Het was heel erg vermoeiend en ik vind dit echt geen leuk onderzoek. Maar ik heb wel weer een nieuwe tikkie gekregen en daar was is heel blij mee.

Nu ben ik blij dat het weer klaar is. Groetjes Jasmijn