Bezig met laden

Cardiologie

Hallo ik ben voor het eerst een online logboek aan het bijhouden .Ik heb twee dagen geleden de uitslag van de holter gekregen . Ik heb trouwens ook een hartafwijking in het speciaal een hartblok. Dat is dat je hart niet goed kan en wil communiceren met twee delen. Nou de uitslag was niet leuk ik moet waarschijnlijk een pacemaker mijn cardioloog moet het overleggen met een professor . Vrijdag wordt mijn moeder gebeld voor de uitslag . Ik vind het heel spannend ! Ik kreeg wel de startersset van de Tikkies ik had al wel wat Tikkies aan een sleutelhanger vandaar dat er zo veel onder dit bericht staan. 

 

 

Groetjes Sophia

Check-up

Dokter het gesê alles lyk goed en hy is baie tevrede hoe dit met my gaan. Ek hoef eers weer volgende terug te kom hospitaal toe.

Weer voor controle

Vandaag zijn we voor controle geweest, en ze waren heel goed tevreden over hem.

Hij had er nu wel meer moeite er mee dan anders, waar we waren nu ook met zn 2tjes en van mij mag hij daaar altijd spelen, en van monica blijkbaar dus niet.

Operatie

As alles goed afloop,dan hoef ek eers weer terug te kom in Januarie. 

Kontrole

Ik hoef niet snel weer naar het ziekenhuis te gaan voor controle,want dokter had gezegd alles lijk goed en dat van hem hoef ik eers volgende jaar terug te komen.