Bezig met laden

Cardiologie

Hallo ik ben voor het eerst een online logboek aan het bijhouden .Ik heb twee dagen geleden de uitslag van de holter gekregen . Ik heb trouwens ook een hartafwijking in het speciaal een hartblok. Dat is dat je hart niet goed kan en wil communiceren met twee delen. Nou de uitslag was niet leuk ik moet waarschijnlijk een pacemaker mijn cardioloog moet het overleggen met een professor . Vrijdag wordt mijn moeder gebeld voor de uitslag . Ik vind het heel spannend ! Ik kreeg wel de startersset van de Tikkies ik had al wel wat Tikkies aan een sleutelhanger vandaar dat er zo veel onder dit bericht staan. 

 

 

Groetjes Sophia

My eerste kontrole (10 maande)

Ek het vir my eerste check-up gegaan en ek is baie bly oor my tikkiering.

Cardioloog

Vandaag moet ik weer op controle komen. En wat heb ik het goed gedaan, niet geschreeuwd. Ik heb juist heel goed mee geholpen. En met de echo ben ik heel stil gaan liggen, en heb ik goed mijn fles leeg gedronken.

En mama heeft vandaag iets nieuws gekregen een TikkieRing.

De eerste bedeltjes zitten er ook al aan

De Tikkiering in ontvangst genomen

Na 5 jaar de tikkie ring gekregen, en bijna alle bedels hangen er al aan! Iedereen die dit leest begrijpt dus wel dat ik al heel veel meegemaakt heb!! Gelukkig staan er nu geen hartoperaties meer gepland… We gaan nu hard werken aan het verwerken van alles… Daarbij kunnen we het eiland van Rapatiki goed gebruiken. 

Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met andere kinderen die een aangeboren hartafwijking hebben… 

 

Voorbereidingsmiddag

Hallo allemaal,

ik vind het een beetje zonder, dat ik eerst nu de Tikkiering heb gekregen. Ik ben nu 11 jaar oud en sinds mijn tweede verjaardag onder controle in het AMC (holter, inspanningstest, echo, MRI-onderzoek enzv.). Voor alle onderzoeken in het verleden heb ik een Boektikkie gekregen. Nu is het zover, mijn aangeboren hartafwijking (Morbus Ebstein) is heel erg geworden en een eerste operatie (hartkatherisatie met ablatie) staat gepland. Ik ben er echt bang voor, maar nou, het moet gebeuren, anders ga ik dood!