Bezig met laden

Cardiologie

Hallo ik ben voor het eerst een online logboek aan het bijhouden .Ik heb twee dagen geleden de uitslag van de holter gekregen . Ik heb trouwens ook een hartafwijking in het speciaal een hartblok. Dat is dat je hart niet goed kan en wil communiceren met twee delen. Nou de uitslag was niet leuk ik moet waarschijnlijk een pacemaker mijn cardioloog moet het overleggen met een professor . Vrijdag wordt mijn moeder gebeld voor de uitslag . Ik vind het heel spannend ! Ik kreeg wel de startersset van de Tikkies ik had al wel wat Tikkies aan een sleutelhanger vandaar dat er zo veel onder dit bericht staan. 

 

 

Groetjes Sophia

Weer naar huis!

Strakjes als de echo en de ecg (hartfilmpje) goed zijn mag ik weer lekker met mijn mamma en baba mee naar huis naar mijn grote broer en zus. 

Mamma heeft vanacht bij mij geslapen en dat vond ik toch wel heel fijn want ik zit nu in een fase waarbij ik een beetje eenkennig ben en gewoon super graag bij mijn mamma wilt zijn.

De hartkatheterisatie is goed gegaan! Jeej! Alleen op de uitslaapkamer kreeg ik nog een nabloeding en dat was niet zo leuk want nu werd ik weer in slaap gebracht omdat ze zo “hard” moesten duwen in mijn lies om de bloeding te stoppen en dat voelde niet zo fijn! Gelukkig lukte het cardioloog/ kinderarts dokter van de Berg om de bloeding te stoppen.

De echo en ecg zijn goed dus ik mag weer naar huis en hoef pas eind oktober weer terug!

De Tikkiering in ontvangst genomen

Na 5 jaar de tikkie ring gekregen, en bijna alle bedels hangen er al aan! Iedereen die dit leest begrijpt dus wel dat ik al heel veel meegemaakt heb!! Gelukkig staan er nu geen hartoperaties meer gepland… We gaan nu hard werken aan het verwerken van alles… Daarbij kunnen we het eiland van Rapatiki goed gebruiken. 

Ik zou het fijn vinden om in contact te komen met andere kinderen die een aangeboren hartafwijking hebben… 

 

Inspanningstest

Ik was in het ziekenhuis voor een inspaningstest. Ik haalde 101 watt.

Ik vond het leuk want je kunt fietsen en niet leuk omdat je in het ziekenhuis bent. Ik kreeg een zonnetje omdat ik het goed had gedaan.

Controle