Bezig met laden

Hoe het werkt

logboekBij je onderzoeken en behandelingen krijg je van je zorgverlener de Tikkie die bij die behandeling hoort.
Bij een behandeling in een regionaal ziekenhuis houd je op een spaarkaart bij welke Tikkie je nog moet krijgen en krijg je die later, als je in het academische ziekenhuis bent.

Jouw logboek
Bij de TikkieRing hoort een papieren èn een online logboek. Daarin kan je al je belevenissen opschrijven, of je ouders doen dat voor jou. Je kan in je online logboek ook bijhouden welke Tikkies je hebt gekregen en het verhaal bij die Tikkie(s) vertellen.

Delen
Je bepaalt zelf of jouw verhaal alleen voor jou is (privé) of dat je jouw belevenissen wilt delen. Als je dat wilt kun je je logboekverhalen delen met andere kinderen met een TikkieRing en ook de verhalen lezen die zij delen.

Aanmelden
Bij je TikkieRing krijg je een inlogkaart met unieke code. Met die code kan je op deze site een gebruikersnaam aanvragen voor je online logboek. Je krijgt dan zo snel mogelijk je gebruikersnaam toegestuurd. Vervolgens kun je zelf een wachtwoord instellen.

Je krijgt ook een e-tikkie thuis gestuurd per post. Zo krijgt het online bijhouden en delen van je verhaal een speciale plek aan je TikkieRing.

Heb je al langer een TikkieRing en zat daar geen code bij? Vraag de inlogkaart bij het ziekenhuis of stuur een mail: tikkiering@hartekind.nl.